EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

ACCÉS DELS SOCIS EMIPAC A PLATAFORMA GWIDO

Hem rebut aquest correu de GWIDO:


“Gràcies per convidar-nos a la jornada tècnica. Penso que va ser un encert perquè sembla que Gwido va generar molt d’interès. Realment estem molt contents perquè normalment les escoles que sol·liciten Gwido ho fan per recomanació d’alguna altra i aquest és el veritable sentit del projecte.Tal com vam quedar, adjunto document de preus i també unes noves dades d’accés a la demo (demo.gwido.cat) per qui hi vulgui jugar:


Usuari: emipac
Contras.:

emipacdemo2017

(substitueix a l’anterior:  emipac_852ac205f8)Aquest és un usuari gestor, de manera que tindreu accés a tot. Si voleu podeu crear o restablir la contrasenya d’un professor o alumne i provar d’entrar com a professor o alumne per veure la diferència. Les dades són inventades i podeu crear/modificar el que sigui.

Com que la demo no és d’accés públic, us demanem que només entreu vosaltres (equips directius/administratius). En cas que algú més necessités entrar-hi, ens ho dieu i li crearíem un altre usuari, cap problema. És més que res perquè la cosa no es descontroli. També us demanem que procureu, per protecció de dades, no entrar noms ni dades personals de persones reals.
Millor noms creatius i divertits!

Gràcies de nou i salutacions,

Francesc