EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Resolucions extraordinàries de caràcter definitiu dels ajuts Emipac 2022-2023

by | des. 28, 2023 | AJUTS

L’associació Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya us comunica que s’ha produït una modificació en les resolucions de caràcter definitiu dels Ajuts de Formació Musical convocats per al curs escolar 2022/2023.

En aquest enllaç trobareu adjuntes les llistes definitives extraordinàries, amb els imports finals a rebre per cada expedient, que com a conseqüència de la observació d’un error en els càlculs d’un expedient i de la seva correcció*, la quantitat assignada a la resta d’expedients estimats ha augmentat sensiblement, en proporció a l’import afectat per aquesta incidència detectada.

L’import corresponent a la diferència entre la quantitat que ja ha estat abonada als beneficiaris i l’import final correcte que correspon rebre a cada expedient, serà abonada durant els propers dies mitjançant transferència bancària al compte corrent designat per cada sol·licitant.

Així mateix, aprofitem la ocasió per demanar disculpes per les molèsties que aquesta resolució extraordinària i les seves conseqüències els hi pugui ocasionar.

*D’acord amb l’apartat 19 de les bases reguladores, en qualsevol moment, i fins a un termini màxim de quatre anys, EMIPAC tindrà dret a revisar els ajuts que hagin estat atorgats en virtut de les presents Bases.

Disposeu de l’Acta de la Reunió Extraordinària i Universal de la Junta Directiva d’EMIPAC en la qual es van aprobar aquestes resolucions extraordinàries. Enllaç a l’Acta.