EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

ASSEMBLEA GENERAL 2023

by | nov. 19, 2023 | ACTIVITAT EMIPAC, GESTIÓ ENTITAT

El passat dissabte 18 de desembre a l’escola L’Estudi a Tarragona, va dur-se a terme l’Assemblea Ordinària de Socis d’Emipac, seguit de una jornada de treball.

Aquesta reunió anual representa un moment crucial per a la nostra organització on els mebres i la Junta Directiva s’uneixen per debatre, planificar i prendre decisions importants per al futur.

Aquesta ocasió la trobada es va fer de manera híbrida amb assistents presencials a l’escola, i sòcies i socis presents en línia, la qual cosa va permetre una gran participació en les temàtiques que s’hi van tractar, creant un espai únic per a l’intercanvi d’idees i la presa de decisions col·lectives.

Durant l’Assemblea, es van abordar diversos temes que reflecteixen el nostre compromís continu amb la nostra comunitat i els nostres ideals, com poden ser la necessitat d’un finançament just i equitatiu per l’ensenyament musical. 

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a l’escola amfitriona L’Estudi, i en especial a les seves directores Elisabet Abelló i Teresa Valls, per la seva gran acollida i l’excel·lent tracte que ens van donar durant tot el dia.