EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Durant les setmanes del confinament, hem aconseguit mantenir activa la xarxa d’escoles Emipac: a través del grup de wasap, actualitzant la part privativa de la web i en trobades virtuals….

GRUP DE WHATSAPP: A travès d’aquest Grup les 31 escoles associades hem pogut posar-nos al dia de les informacions que anàven arribant i també hem intercanviat punts de vista sobre decisions a prendre

ACTUALITZACIÓ PERMANENT A L’ÀREA PRIVADA DE LA WEB: A la part reservada a socis Emipac d’aquesta web hem anat incorporant les informacions útils que ens arriben. A fí d’oferir un servei al col·lectiu d’escoles de música hem deixat obertes les pàgines següents: ENLLAC PÀGINA INFOS CORONAVIRUS – ENLLAÇ PAGINA TECNOLOGIA

JUNTES VIRTUALS OBERTES: A travès de zoom hem pogut mantenir les reunions de Junta, substituïnt el format presencial per reunions en Zoom. S’han fet dues reunions de Junta i també Juntes Obertes a tots els socis/es que volen participar-hi.

TROBADES-TALLERS VIRTUALS: TECNOLOGIA El passat 7 d’abril vàrem dur a terme per zoom una trobada d’escoles Emipac per millorar les habilitats tecnològiques amb els temes: plataformes de comunicació per les classes online, recursos didàctics compartibles, plataformes d’e-learning etc… L’esquema de la trobada està en aquest espai www.emipac.org/tecnologia i les conclusions s’han lliurat als socis/es.