EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

El mes passat va presentar-se el programa Actúa Cultura 2% que reuneix a diferents representants de tots els àmbits del sector de la cultura, per mobilitzar-nos davant la necessitat urgent d’un canvi de paradigma en el tractament que les institucions fan de la cultura. L’objectiu prioritari i amb caràcter urgent és aconseguir que el pressupost de cultura de la Generalitat, que actualment és d’un 0,67%, arribi al 2%, situant-nos així més a prop de la mitjana europea, tot i que en els propers pressupostor podria pujar unes dècimes, segons ha anunciat la Consellera de Cultura.
Actua Cultura ha dut a terme diverses trobades que han servit per definir el programa i preparar la primera presentació davant dels mitjans de comunicació i ara, a traves de l’Acadèmia de la Música, estem definint les properes accions que es volen fer, en els diversos àmbits del sector cultural.

Emipac s’ha adherit a la iniciativa. En paral·lel les escoles que volgueu també podeu expressar la vostra adhessió en aquest enllaç