EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Emipac inicia una campanya amb el hashtag #escolesdenota amb l’assessorament de l‘empresa ZIP ZAP SOCIAL (https://www.zipzapsocial.com/ca) especialitzada en planificació estratègica, brand content, social media management i programació web i publicitat digital, entre d’ altres. Aquesta campanya té com objectiu posar en valor les escoles associades a través de google, facebook i instagram, amb el triplet “som educació, som innovació, som autoritzades”.
La campanya Escoles de Música, que s’ha iniciat el 7 de setembre en diverses xarxes socials, té la vocació de millorar el posicionament de les escoles associades, que som un gruix rellevant del sector privat. També vol facilitar a les famílies la cerca d’ una escola de música Emipac, percebuda com a segell de qualitat des de l’oferta d’escoles de iniciativa social i autoritzades que agrupa l’ entitat.
Amb aquesta vocació la landing page (“pàgina d’aterratge”) https://www.emipac.org/busques-una-escola-de-musica/ presenta un pràctic mapa geolocalitzable on apareixen les escoles Emipac sobre el territori. En aquesta mateixa pàgina trobem un argumentari potent amb el que considerem que son els punts forts de les nostres escoles.
Esperem que us agradi. Estem segurs que notareu efectes ben aviat