EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Del 9 al 12 d’abril a Obidos (Portugal) tindran lloc les IV Jornades SIPO JUNIOR. Les Jornades Sipo Júnior 2022 estan organitzades per ACIM amb el suport de l’Ajuntament d’Óbidos i l’Acadèmia de Música d’Óbidos. Es tracta d’un projecte d’Educació Musical amb dos eixos: Classes magistrals de piano i Seminari de formació del professorat.

Classes magistrals de piano: L’objectiu del programa és fomentar i estimular el desenvolupament musical dels més joves i donar a la gent gran l’oportunitat de preparar el seu futur acadèmic. Estan destinats al perfeccionament i desenvolupament musical dels joves estudiants de piano, de 4t a 8è de primària. Les classes magistrals aniran a càrrec de les professores Manuela Gouveia i Luisa Tender. Les classes seran presencials. Destaquem la importància de l’assistència de tots els participants a totes les classes amb l’objectiu d’un millor ús pedagògic.

Horari de les classes magistrals: de 10 a 13 h i de 14:30 a 17:30 h els dies 11, 12 i 13 d’abril.

Lloc: Auditori Municipal d’Óbidos

Les classes magistrals són públiques.
Els alumnes presenten, a la seva elecció, el programa que volen treballar.
Es lliuraran diplomes de participació als estudiants actius.
El dia 14 d’abril, a les 15 h, tindrà lloc a l’Auditori Municipal d’Óbidos el concert dels alumnes participants a Óbidos.

Concerts comentats_: Tindran lloc els dies 12 i 13 d’abril a les 19h. Estaran a càrrec dels Professors de les classes magistrals.

TENIU TOTA LA INFORMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ