EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org


Ja tenim aquí una nova edició de  la Formació Estiu Art i Esports.  Aquest any l’oferta formativa tindrà professorat de l’àmbit de l’Art (Arts Plàstiques i Disseny, Música, Dansa, Teatre…) i també dels Ensenyaments Esportius.

Us fem  arribar, doncs, l’oferta formativa corresponent a l’edició 2020, que compta amb quinze cursos, en modalitat no presencial, i una jornada inaugural que es farà el dia 1 de juliol. 

Teniu les característiques dels curs a cadascun dels enllaços, així com les dates de realització.

IMPORTANT: Aquest any la certificació de 20 hores del curses pot fer de dues maneres:

  1. Fent les 15 hores de formació + assistència a la jornada inaugural (5 hores) (cal fer la inscripció l’activitat corresponent, que veureu al llistat)
  2. Fent les 15 hores de formació + activitat proposada pel professorat del curs.

Us animem a mirar l’oferta formativa i apuntar-vos  al curs/-os que més us interessi/-n entre el 27 de maig i el 6 de juny.

Us enviem també dos documents:

A)  MANUAL PLATAFORMA ONLINE.PDF:  explica les característiques de la plataforma on-line  on es portarà a terme al curs per tal que veieu que és senzilla i intuïtiva.

B) MANUAL ZOOM: explica l’eina ZOOM, necessària per al desenvolupament de la formació 

És molt important que feu arribar aquest missatge a tot el professorat del vostre centre o als centres que la vostra institució representa per tal que pugui inscriure’s.

L’adreça d’inscripció és aquesta: 

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciocollectiusespecifics/artistics_esportius/