EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Atenent al gran nombre d’escoles i famílies que ens han consultat sobre els Ajuts d’Emipac enguany, us comuniquem que malgrat les circumstàncies provocades per la pandèmia del Covid-19,aquest Curs tornem a convocar els Ajuts per a la Formació Musical a Barcelona, ja en la seva sisena edició. Aquesta convocatòria, com sabeu,està focalitzada a la “Formació Musical d’Alumnes d’Escoles de Música de la ciutat de Barcelona de titularitat privada i autoritzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya”.

En properes setmanes tindreu en aquest mateix espai les Bases de la convocatòria amb un afegitó sobre la fòrmula de presentació dels expedients que necessàriament haurà de ser bàsicament “online”.

Com ja es va fer en la darrera edició, simplifiquem la mecànica i introduïm factors correctius per tal d’arribar a major nombre de famílies. Per últim, al fer els pagaments directament des d’Emipac, simplifiquem la tasca administrativa de les escoles.

Tots els procediments estaran explicats de manera facilment comprensible a l’Espai EMIPAC de Gestió dels Ajuts, per tal de faciltar l’atenció personalitzada que pujarem