EMIPAC - c./Pere Vergés 1. pl.11 despatx 11 - tfon 933143358 emipac@emipac.org

Termini de recepció de sol·licituds finalitzat el 14 de juliol de 2023.

Com cada any, Emipac ha convocat els “Ajuts a la Formació Musical per alumnes d’Escoles Autoritzades de Música de Barcelona”, finalitzant el termini el passat dia 30 de juny.

Atès que enguany, en el lliurament d’expedients, algunes escoles i famílies van sol·licitar poder ampliar el termini de recepció, i amb l’objectiu d’aconseguir una distribució completa del crèdit pressupostari, de manera extraordinària i excepcional es va sol·licitar a l’ICUB l’ampliació del termini, la qual ha estat autoritzada.

Per aquest motiu, s’obrirà la recepció de sol·licituds fins al 14 de juliol de 2023.

Disposeu del document d’addenda referent a l’ampliació del termini en aquest enllaç.

Els “Ajuts 2022-2023 per a la Formació Musical d’Alumnes d’Escoles de Música de la ciutat de Barcelona de titularitat privada i autoritzades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya” que convoquem per setè any consecutiu, ja són aquí.

Com veureu a les Bases que hem preparat, demanem a les famílies que facin la presentació per correu electrònic, deixant només per casos excepcionals la presentació presencial amb CITA PRÈVIA a LLITERAS, al telèfon 932419080.

ACCEDIU a l’Espai EMIPAC de Gestió dels Ajuts de Barcelona des d’aquest enllaç, on trobareu les Bases dels Ajuts convocats i també tota la documentació per a optar-hi